Maling

Privat

Maling

Planlegger du å male, er det helt essensielt å fjerne skitt, sopp og grønske. Anbefalingen fra alle fagområder er å utføre fasadevask årlig.

Det er ikke tilstrekkelig å bare vaske fasadene med vann og såpe. Restene av sopp og mugg er ofte usynlige. Derfor krever veggen en grundig behandling med spesifikke kjemikalier som effektivt fjerner sopp og alger. Denne rengjøringsprosessen har også en impregnerende effekt som gir langvarig beskyttelse mot fremtidige angrep.

De uønskede svarte prikkene er ikke bare estetisk utfordrende, men enda viktigere er det at soppen over tid kan forårsake skader på overflaten. Smuss, mose, sopp og alger tiltrekker fuktighet, som igjen kan føre til råte.

Spesielt for fasader av tre frarådes bruk av høytrykk direkte. Ved å være skånsom og forsiktig unngår man risikoen for å skade slitt og sprukket panel med dårlig utlufting bak treverket. Også andre overflater kan ta skade av høytrykksvask. Det høye trykket kan skade maling/beis, murpuss, fuger, flis opp treverk og presse vann inn i små kriker og kroker, hvor det kan forårsake råte.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle