Om oss

Privat

Kom til oss når ditt hus eller din hytte trenger en profesjonell fasadevask!

God erfaring

Med vår kunnskap er du sikret det beste resultatet!

Næring / Offentlig

Vi tilbyr fasadavask og takvask av ditt næringsbygg.

Vil du vite mer om oss?

Om Tak og Fasadevask AS

Tak- og Fasadevask AS utfører grundig rengjøring uten bruk av høytrykk. Vi benytter Softwash-metoden som består av effektive rengjøringsmidler og kjemikalier. Disse påføres med en lavtrykksapplikasjon, spesialprodusert for dette formålet. Produktene er 100 % biologisk nedbrytbare og svært effektive mot alger, sopp og mose. Godkjent for vask av husfasader og uteområder i Norge.

Etter påføring av rengjøringsmiddelet bruker vi vann med lavt trykk for å sikre grundig og skånsom rengjøring av alle typer underlag, som er påvirket av alger, sopp og mose.

Vi bruker ALDRI høytrykk på treverk, da dette kan skade treverket. Oppflising, avskalling av maling/beis, samt at det er risiko for vanninntrengning. Dette kan igjen forårsake skade i form av bl.a. råte i ettertid.

Ved å velge våre tjenester kan du oppleve at behovet for maling utsettes i flere år. En ren og velstelt fasade og gårdsplass gir et positivt førsteinntrykk for besøkende. 

Vi holder til i Trondheim, og påtar oss oppdrag i Midt-Norge.

Tak og Fasadevask AS er godkjent samarbeidspartner med spesialistgruppen Fasadevask1.

Vi har god kompetanse

Vårt ønske er å være best på det vi gjør, derfor legger vi vekt på kompetanse! Av den grunn har vi gjennomgått ulike kurs og sertifiseringer innen utvendig rengjøring, arbeid i høyden og HMS.

Huseiernes Landsforbund:

«Vask hvert år. Fuktigere klima øker faren for råteskader. Sopp og alger finner raskere veien til husveggen, og der sprer de seg raskt. Uønsket spredning kan gi skader i panelet.»

Tak og Fasadevask AS er en offentlig godkjent renholdsbedrift og tilsluttet spesialistgruppen Fasadevask1.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle