Vask av tak

Næring / Offentlig

Vi vasker taket for deg

Ved bruk av Softwash, fjernes skitt, mose og alger skånsomt. Effektive biologisk nedbrytbare vaskemidler og lavtrykk, gjør at vi unngår å skade det beskyttende toppsjiktet på taket, og dreper all type begroing. Varigheten av behandlingen kan øke med opptil 4 – 6 ganger i forhold til rengjøring med kun høytrykk.

Vi anbefaler ikke bruk av høytrykk, da dette erfaringsmessig kan skade den beskyttende overflaten på taket. Dette kan gjøre at mose kommer raskere tilbake og får enda bedre feste. Gjelder alle typer tak.

Gamle bølgeeternitt-tak anbefaler vi ikke å behandle med høytrykk og skraping, da eternitten kan avgi skadelige asbestfibre.

Det er viktig at taket vaskes skånsomt og regelmessig. Mose og alger fjernes, ikke bare av estetiske hensyn, men først og fremst fordi mose og alger på sikt kan gjøre stor skade. Rotsystemene trenger inn i toppsjiktet på taket og gjør det svakere. Levetiden på taket vil dermed avta. Mosen holder også på fuktighet, noe som igjen kan føre til frostsprengning.

Vi utfører takvask på alle typer tak : Takstein, takpapp, shingel, tretak, skifertak, betong og stålplater, beslag, mm. 

Vi  renser også takrenner hvis det er behov for det.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Takvask for næringsbygg

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle